"WILLY CARON MUZIEKTHEATER"

Muziek

Loosduinen , www.willycaronmuziektheater.nl

Het Willy Caron Muziektheater is een vierstemmig gemengd koor met "Theatergevoel".

Het Willy Caron Muziektheater is opgericht in februari 1998 door Willy Caron en Loes van der Stap - van Croonenburg.Het WCM, met eigen solisten, bestaat uit ruim 50 mannen en vrouwen en brengt een gevarieerd programma van musical tot opera, van evergreens tot operette.

Jaarlijks verzorgen wij ongeveer 20 concerten en wij zingen uit het hoofd zodat we een goed contact hebben met het publiek. De kleding wordt aangepast aan de verschillende programma onderdelen, zoals Hongaars, Charles Dickensstijl of galakleding.

Ons koor heeft een samenwerking met de Stichting "Mens zijn voor de Mensen". Deze stichting ondersteunt diverse projecten in Oost-Java en Roemenië. 

Het Willy Caron Muziektheater heeft naast de optredens ook nog diverse andere activiteiten zoals een open theateravond, dagjes uit met een optreden in een andere provincie en werk-en studieweekends.   De contributie bedraagt 15,00 per maand. 

Wij repeteren iedere woensdagavond, onder leiding van onze dirigente Loes van der Stap - van Croonenburg en begeleid door onze eigen pianist Wim van der Geest, van 20.00 - 22.30 uur in de Laetitiazaal van het Haags Pop Centrum, Burgemeester Hovylaan 4 in Den Haag.

Agenda Vrije tijd

Muziek
100 JAAR HITS, VAN BEAT TOT CHARLESTON
Apr
11
Bekijk alle datums

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
"WILLY CARON MUZIEKTHEATER"
Burgemeester Hovylaan 4
2552AW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Contactpersoon
Nel Klop
0653973441
nel@willycaronmuziektheater.nl