Anneke de Vries - winnaar talentcontest Haagse Hout

Anneke de Vries won een podiumplek tijdens de contest in stadsdeel Haagse Hout. Deze 18-jarige zangeres/gitarist is zo´n 1,5 - 2 jaar actief in de muziek. Zij staat samen met de 51-jarige gitarist Febby op het People Stage podium.

Anneke omschrijft haar stijl als singer-songwriter, gecombineerd met pop en rock. Zij speelt met haar band vaak akoestisch, maar als de gelegenheid zich leent, spelen zij ook elektrisch. Op dit moment is muziek nog een hobby, al is de band langzaam maar zeker serieuzer aan het worden. Zo zijn er ideeën voor professionele opnames en heeft zij ook een eigen website. 'We zullen zien wat de toekomst brengt!´ zegt zij als we haar vragen naar haar toekomstdromen.

Op People Stage kun je een combinatie van eigen werk en covers van haar verwachten. Verwacht niet alle grootste hits van de afgelopen jaren, want ze kiest juist graag voor onbekende songs die de aandacht pakken. Als we haar vragen hoe het is om op People Stage te mogen optreden zegt zij: ‘Dat is natuurlijk hartstikke tof!’. Zelf vindt zij het altijd leuk om nieuwe (opkomende) artiesten te ontdekken op kleinere podia. Wie weet wie haar dit jaar spot!

Volg Anneke
Facebook https://www.facebook.com/AnnekeArtistPage/
Instagram https://www.instagram.com/annekedevries.music/
Youtube https://www.youtube.com/channel/UC79nKFAjmXGq0zdQjrHiA3Q
Soundcloud https://soundcloud.com/anneke-artistpage
Website www.anneke-devries.com

 <<Keer terug naar het hoofdmenu People Stage