AVA NOVA - wildcard Scheveningen

Synthpop-act AVA NOVA is de wildcard van Scheveningen.

De roots van deze band liggen in de hiphop en de songs kun je plaatsen in genres als triphop, en electropop, maar is zoals zij zelf zeggen ‘Poppy, but unpolished!’.  

Op Parkpop kun je een strakke en interessante liveshow verwachten, waarbij elektronische sounds gemixt worden met de authentieke sound van live instrumenten als bas, piano en gitaar. De nummers wisselen af van dromerige luistermuziek naar dansbare beats.

De frontvrouw van AVA NOVA zegt een van haar doelen al te hebben bereikt: “Mijn doel was altijd al om eens op Parkpop te staan en ik ben ontzetten blij dat wij, in de korte tijd dat wij met onze muziek naar buiten zijn gekomen, meteen een wildcard uitgereikt hebben gekregen. Ik heb ontzettend veel zin om het publiek kennis te laten maken met AVA NOVA!” De toekomst ziet de band rooskleurig in; zij werken momenteel aan de tweede single die in juli uit komt en zijn hun eerste EP aan het samenstellen. Verder werken zij hard aan de liveshow en hopen zij volgend jaar op meer grote festivals te staan, waarbij ze de stadgrenzen niet schuwen.

Aan de Parkpopbezoekers willen zij nog wel iets kwijt: “Haal lekker een biertje en loop even langs de kleinere podia, misschien ontdek je wel iets nieuws!”

Facebook https://www.facebook.com/avanovamusic/
Instagram https://www.instagram.com/avanovamusic/

<<Keer terug naar het hoofdmenu People Stage