Bandsessies Anton Constandse

Vier acts die onderdeel uitmaken van de Bandsessies zijn uitgekozen om Anton Constandse te vertegenwoordigen op People Stage.

WhatElsDromerige klanken, sterke melodieën, persoonlijke teksten. WhatEls zingt met emotie en laat zich qua genre niet in een hokje plaatsen.

Rolf RondeltapRolf Rondeltap is een Haagsche dichter pur sang, die met zijn gedichten regelmatig de bühne bestijgt om voor te dragen, onder begeleiding van Bandsessies heeft hij een aantal nieuwe gedichten op muziek neergezet die onlangs zijn verschenen op het nieuwe Bandsessies "Ondertussenboven".

Twisted OlivierOlivier van origine drummer experimenteerde met een oude rock/pop song die hij in het verleden geschreven had. Samen met Bandsessies is hij zich gaan ontwikkelen als zanger “Twisted Olivier”.

Share!De teksten van zangeres Sharon Overkamp zijn rauw en persoonlijk. In combinatie met haar mooie, krachtige stem en sterke composities zet Share! een dijk van een live performance neer.

 

Over Bandsessies van Anton Constandse
De Stichting Anton Constandse ondersteunt mensen met een psychiatrische achtergrond zodat zij met succes en naar tevredenheid hun leven kunnen inrichten naar eigen inzicht in een omgeving die daarbij past. 'Muziek heelt alle wonden’ en zo ontstond zo´n 12 jaar geleden het initiatief Bandsessies. Hier maken zo’n dertig muzikanten wekelijks onder begeleiding van 3 band coaches in diverse samenstelling muziek. Muziek is de ideale uitlaatklep voor emoties en bevordert het je cognitieve en sociale vaardigheden op een ontspannen manier. Bandsessies geeft beginnende en gevorderde muzikanten een podium en een kans om alle sores om te zetten tot een ware hit. 

Volg Bandsessies van Anton Constandse via Facebook.