De Nieuwe Regentes presenteert

Theater De Nieuwe Regentes koos twee talentvolle acts om het theater te vertegenwoordigen op People Stage.

Sunny Rays MusicDe Nieuwe Regentes: 'Deze frisse jonge band deelt hun liefde voor muziek graag met jou op het podium van People Stage. Wij werden vanuit verschillende kanalen getipt over deze band, zoals door betrokken buurtbewoners, maar ook de band zelf. En als er van diverse kanten iets naar je toekomt, dan doe je daar graag wat mee! In ons theater was er op korte termijn geen passende optreedgelegenheid. We zijn daarom blij dat we ze via People Stage een podium kunnen bieden.'

De band deed ook mee aan Gluren bij de buren. Check de video op 5:20.
Volg Sunny Rays Music via FacebookInstagram en YouTube.

Carolien Geritz ft. Benito JongDe Nieuwe Regentes: 'Carolien is een jonge zangeres die haar talent pas echt ontdekte toen ze onlangs meedeed aan onze voorstelling Zand en Veen. Carolien woont vlakbij De Nieuwe Regentes en is al langere tijd regelmatig in het theater te vinden als vrijwilliger. Dat ze nu mede door Zand en Veen mogelijk vaker ook op het podium te zien is vinden wij natuurlijk heel bijzonder!' Benito Jong begeleidt Carolien op de gitaar.

Volg Carolien Geritz via Facebook en YouTube.

Over De Nieuwe Regentes
De Nieuwe Regentes is een theater voor en door de buurt en bevindt zich in een voormalig zwembad uit 1920. In het theater vinden gedurende het theaterseizoen een groot aantal verschillende voorstellingen plaats, van jazz tot toneel en van ukkieconcerten tot flamenco. Ook vinden er regelmatig andere kunst- en cultuuractiviteiten plaats. Daarnaast bevindt zich in het theater ook een tearoom waar bezoekers van maandag t/m vrijdag kunnen binnenlopen voor een lekker kopje koffie of een broodje. Het monumentale pand vormt daarmee in Segbroek een werk- en ontmoetingsplek waar de culturele kracht van de buurt bij elkaar komt.