DiamantTheater

Tijdens Beleef 't in het Haagse Bos, viel dansschool Het Dans Atelier Den Haag al op bij het DianmantTheater. Er traden diverse leeftijdsgroepen op in het bos in diverse dansstijlen, allemaal mooi aangekleed. Opvallend was het niveau van de dansers, het enthousiasme en de samenwerking tussen de dansers onderling. Daarmee verdienen zij een plek op People Stage.

Het Dans Atelier Den HaagHet Dans Atelier Den Haag is een jong en dynamisch bedrijf dat al jaren toonaangevend is op het gebied van dans en theater. Het is meer dan alleen een dansstudio, het is een all-round studio waar verschillende aspecten van de dans en het theatervak aan bod komen. Voor elke leeftijd, op elk niveau bieden zij een passende les.

Volg Het Dans Atelier Den Haag via Facebook en YouTube.

LichtzeeDit Nederlandstalig singer-songwriter duo bestaat uit Anneroos Schoeman en Maartje Duivenvoorden. “In onze muziek ligt de nadruk op het 'ongrijpbare' van het leven, maar door de harmonieuze klanken en ons samenspel komt alles in de muziek samen. Wij hebben veel affiniteit met taal en dit zie je terug in onze teksten: deze zijn ontzettend belangrijk in onze muziek. Herhaling, woordspelingen en klanken die samensmelten met melodieën: alles komt aan bod.”

Volg Lichtzee via Facebook.

Over het DiamantTheater 
Dit is hét theater voor stadsdeel Haagse Hout. Als Cultuuranker is het een theater voor iedereen. Het is programma gevarieerd en bestaat uit theater, muziek, film, kindervoorstellingen, en meer.