GathoRose - wildcard Centrum

Zanger en rapper GathoRose won via een wildcard een plek op People Stage, waarmee hij stadsdeel Centrum vertegenwoordigt.

De 26-jarige GathoRose is actief sinds 2016 en omschrijft zijn stijl als origineel. Je moet daarbij vooral denken aan de energie die hij en zijn bandleden geven tijdens elk optreden. ‘Je kunt van ons altijd verwachten dat wij 100 procent geven tijdens een optreden, ongeacht de hoeveelheid publiek’.

Het People Stage podium deelt hij met Davsko 22 jaar (back-up), Jerra 22 jaar (back-up), Domi 24 jaar (back-up), Dj Jules 23 jaar (DJ). Er komen verschillende muziekstijlen voorbij, met vooral veel dansen en hypen van het publiek.

Het voelt voor hem als een grote kans om op Parkpop te mogen staan en het is goede promotie: ‘Je weet natuurlijk nooit wie er in het publiek staan. Er kan zomaar een boekingsbedrijf aanwezig zijn tijdens mijn show, die misschien wel geïnteresseerd raakt.’ Hij wil dan ook een mooie show geven, het publiek laten genieten en hoopt dat dit nieuwe deuren voor hem opent als artiest.

Hij moedigt alle Parkpopbezoekers aan om naar zijn show te komen kijken: ‘Geef ons een kans en kom kijken. Je zult niet teleurgesteld worden!’.

Ben jij klaar om los te gaan? Check GathaRose dan op People Stage.

Volg GathoRose
Instagram https://www.instagram.com/gathorose/ en
https://www.instagram.com/victim41reason/

 <<Keer terug naar het hoofdmenu People Stage