Laaktheater

Het Laaktheater brengt folklore op People Stage met een Bulgaarse volksdansgroep.

Volksdansegroep Bulgaarse ROSEBulgarije is trots op haar rijke folklore traditie. Volksdansen, muziek, klederdracht en rituelen hebben een speciale plaats in het leven van iedere Bulgaar. De Bulgaarse ROSE is een amateurgroep die professionaliteit in hun uitvoeringen nastreeft. Hun motto is ´Voor Bulgarije met liefde!´. Op People Stage presenteren zij twee dansen uit verschillende provincies van Bulgarije. Dans jij mee met Veska, Svetlana, Ivelina, Svetla, Klaydia en Irina. 

Volg de Bulgaarse Rose op Facebook.

OverstayDeze rockband speelt voornamelijk covers van '80-'90, maar brengt ook eigen nummers. De band bestaat uit Krzysztof Lewkowicz (drums), Maciek Sulik (gitaar), Wojtek Niezgoda (gitaar), Andrzej Skiba (basgitaar) en Piotr Sulik (zang).

Over het Laaktheater
Het Laaktheater probeert kunst persoonlijk te maken en brengt kunst op zoveel mogelijk verschillende manieren, zodat iedereen het zich eigen kan maken en kan beleven. Kunst is voor en van iedereen. Het theater maakt programma’s met mensen die hun liefde voor cultuur willen delen. Zo ontstaat de programmering doordat mensen met een idee gewoon komen binnenlopen en doordat zij mensen met ideeën in de wijk ontmoeten. En al die mensen met al die ideeën samen, levert een prachtig programma op waar het theater ongelofelijk trots op zijn. 

Volg het Laaktheater via Facebook en Instagram.