Move n’ Groove – winnaar Leidschenveen-Ypenburg

Move ´n Groove won met hun pop/soul/funk act een podiumplek op People Stage en vertegenwoordigen stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg.

Deze band bestaat uit Lisanne 31 jaar (zang), Joaquim Rosa 30 jaar (gitaar/backing vocals), Mindy Howard 52 jaar (drums/backing vocals), Anthony MacDonald 49 jaar (bas) en  António Barata 28 jaar (toetsen). Op People Stage brengen zij een swingend repertoire voor alle leeftijden, met oude en nieuwe funk. Zij beloven daarmee een goed en groots optreden neer te zetten en veel lol te hebben: ‘Elk optreden moet een feestje zijn en we willen de mensen laten swingen op onze muziek.´

Ze vinden het geweldig om op Parkpop te mogen staan: ‘Het klinkt bijna te onrealistisch om waar te zijn!’. Optreden voor een groot publiek was een langgekoesterde droom. Het is dan ook een goede manier om de band te promoten en om andere muzikanten en mensen uit de muziekbranche te leren kennen. ´We geloven erin dat dit optreden voor ons deuren kan openen en dan zien we wel waar dat toe leidt´.

Als we vragen wat ze de bezoekers van Parkpop mee willen geven zeggen ze: ‘ ‘try us, you’ll like us!’. Dus als je zin hebt in funky sounds, check Move ’n Groove dan op People Stage en waag een dansje voor het podium.

Volg Move ´n Groove
Facebook www.facebook.com/MoveNGrooveBand

 <<Keer terug naar het hoofdmenu People Stage