Muzee Scheveningen

Op 26 mei wonnen de hiphop danszusjes een plek op People Stage tijdens de Muzee Talent Award en vertegenwoordigen daarmee stadsdeel Scheveningen.

DMC - Rania en AishaDe 10- en 14-jarige zusjes Rania en Aishavan DMC (Diana Meijer Danscew) wisten met hun hiphop dansact de jury te overtuigen tijdens de Muzee Talent Award. Deze overwinning hadden zij totaal niet verwacht, omdat er hele goede acts waren waar zij het tegen op moesten nemen. Ze trainen twee keer per week bij Diana Meijer en dansen in meer stijlen dan alleen hiphop. Rania danst ook klassiek ballet en Aisha volgt moderne dans. 

Over Muzee Scheveningen
Het Scheveningse museum heeft een cultuurhistorische en zeebiologische collectie. Er zijn schilderijen en tekeningen te zien vooral rondom de visserij en de geschiedenis van het vissersdorp en de badplaats, samen met het wonderlijke dierenleven in zee. Het museum beschikt over een grote collectie schelpen vanuit de hele wereld. Een tropisch zeeaquarium maakt eveneens deel uit van de vaste tentoonstelling. In Muzee Scheveningen kun je ook genieten van (jeugd)theater, literatuur, muziek of cabaret.

Volg Muzee Scheveningen via Facebook en Instagram