Popagenda Scheveningen |YMCA Scheveningen

Op 19 mei 2019 organiseerden Popagenda Scheveningen en YMCA Scheveningen de Battle to Parkpop als onderdeel van Talenten Aan Zee. De band No Justice won daarmee een plek op People Stage.

No JusticeDe energieke jonge band No Justice bestaat uit het Scheveningse viertal: Martin Opstal (zang/gitaar), Ruben Snuverink (gitaar), Bink van Wijk (drums) en Matthijs van der Zwan (bass).  No Justice heeft o.a. op Life i Live, Schollenpop en in het Paard gestaan. De band speelt eigen songs die laveren tussen Britse Pop en Garagerock. Bekijk hieronder hun optreden tijdens de Battle to Parkpop. 

Volg No Justice op Facebook

Over Popagenda Scheveningen
Deze stichting promoot live muziek op Scheveningen door de organisatie van popcultuur-maatschappelijke evenementen, festivals, programmeringen en projecten op Scheveningen voor inwoners, bezoekers en ondernemers van Scheveningen, met een continue aantrekkingskracht voor het stadsdeel Scheveningen als gevolg.  

Volg Popagenda Scheveningen op Facebook.

Over YMCA Scheveningen
De vereniging YMCA Scheveningen staat voor participatie, leefbaarheid, cultuur, welzijn en zorg. Zij richt zich op 4 hoofdtaken: muzikale ontwikkeling, het exploiteren van een (sociaal) buurtrestaurant, het exploiteren van een (sociaal) uitzendbureau voor 'kleine' buurtzorg en het organiseren van evenementen. Voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. 

Volg YMCA Scheveningen op Facebook en YouTube.