Popschool Den Haag

Zondag 2 juni organiseerde Popschool Den Haag i.s.m. CultuurSchakel en Inner Islands Music Studio 'the Road to Parkpop'! Vijf acts streden om een plekje op People Stage, Schollenpop, Zeehelden, Parkroad Cafe en gratis studiotijd. Hiphop act Cobra won daarmee een plek op People Stage.

CobraFranco en Ezio van hiphop act Cobra draaien al lang mee in de scene. Outkast is de reden dat Cobra bestaat. De stijl, message, de humor en de sound. Being black, proud, loud en laten zien dat Hiphop verder gaat dan de topics van de meeste hedendaagse rappers. Sociaal, maatschappelijk en informatief; je vindt het in elke track. Bijgestaan door rauwe beats en flows van formaat brengen zij hun ode aan Atlanta en de stripclubs. 

Cobra komt intellectueel op dom harde beats, geïnspireerd op de 'trap' uit Atlanta, gemixt met die typische stijl van New Yorkse samples. Daarnaast speelt Cobra veel live instrumenten in om de track te voorzien van hun eigen wil en streven naar het hoogste niveau in beats, sounds en productie.

Volg Cobra op Facebook.

Over Popschool Den Haag
Popschool Den Haag is een praktijkgerichte muziekschool in het hart van Den Haag. Alle docenten en coaches zijn actief in de Nederlandse muziekscene. Je kunt hier terecht voor zangles, (bas-)gitaarles, drumles, piano-/keyboardles, bandcoaching, songwriting en studioproductie!

Volg Popschool Den Haag op Facebook en YouTube.