theater De Vaillant

Met theater De Vaillant is rap goed vertegenwoordigd op People Stage. Zij kozen D.Phanton en H.S.G. als visitekaartje voor het theater.

H.S.G (Haagse Suri Groep)Deze Haagse rapgroep is al een tijdje bezig met het maken van muziek. De vijf leden Donny Darryl, Julitto, Jamal, Bradley, Davesilvano hebben een breed repertoire. Ze maken van rapmuziek tot clubbangers tot new wave beats en nog veel meer. Alle teksten en beats maken ze zelf. Iedereen heeft zijn eigen style waardoor ze allemaal uniek zijn, maar samen zijn ze op hun sterkst als ze hun flows en stylen mixen.

HSG staat niet alleen voor Haagse Suri Groep en jongens uit Den Haag die muziek willen maken en optreden. Het staat ook voor positieve vibes, doen wat je leuk vindt, dromen volgen, talent ontwikkelen, elkaar beter maken, 1 team zijn met zijn allen en natuurlijk broederschap.

Volg H.S.G. via Instagram. Luister naar de track Communicatie.

D.PhantonDeze welbekende Haagse artiest en producer is al sinds jong thuis in de muziekwereld waar hij als beatmaker begon. Later ging hij produceren en is nu ook op weg als een soloartiest. Hij produceert zijn eigen nummers & beats, maar produceert ook voor andere artiesten uit Den Haag en omstreken. 

Op 7 december heeft hij zijn eerste single uitgebracht genaamd Standby onder de label AffectSounds. Zijn tweede single genaamd Not Nice verscheen op 9 april. Zijn productie is zelfs door de grote artiest Devi Dev gebruikt in het nummer “Un Muhe’’ en door de profvoetballers Marcello & Sean Garnier in zijn freestyles videos.

Volg D.Phanton via Spotify, iTunes, YouTubeFacebook, Instagram en SnapChat.       

Over theater De Vaillant
De Vaillant biedt een podium aan talent(en) uit de stad, maakt werk van cultuur en delen dit met iedereen die mee wil doen. Het is dan ook een meemaak-theater en een ontmoetingsplek waar je anderen kunt inspireren of juist zelf geïnspireerd worden. Het theater is ook een plek om koffie te drinken, een broodje te eten of te studeren. Natuurlijk is er gratis WiFi.

Volg theater De Vaillant via Facebook en Instagram.