Workshop LETTTERS

Workshop LETTTERS

Zomerworkshop in de Centrale Bibliotheek

Beeldende kunst

Centrum

Kom zelf een minigedicht maken met oude drukletters op een drukpers! Voor alle leeftijden vanaf 7 jaar!

De Centrale Bibliotheek en Grafische Werkplaats presenteren tijdens de zomervakantie de tentoonstelling LETTTERS (vanaf 20 juli) en daaromheen een workshopprogramma. Een grafisch project met werk van: Annesas Appel, Qasim Arif, Studio Eyal & Myrthe, Saber Javanmard, Saïd Kinos en Dennis Koot.

LETTTERS is een kunstproject waarin het plezier met letters voorop staat. In dit project staan we bewust stil bij wat een letter is – de vorm van een letter, het letterbeeld – waarbij analoge en digitale versies geen tegenpolen zijn, maar elkaar juist versterken.

 

Workshops

En wil je zelf eens met letters en druktechnieken aan de slag, reserveer dan een plekje in een van de workshops voor iedereen vanaf 7 jaar. Ga experimenteren met taal, letters en gedichten geïnspireerd op dadaïstische klankgedichten en maak zo een eigen druksel. 

LETTTERS is een samenwerking van  Bibliotheek Den Haag en de Grafische Werkplaats en wordt mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid Holland en Geld voor je Kunst van Cultuurschakel.  

Locatie
Centrale Bibliotheek

Aanbieder

Grafische Werkplaats
Prinsegracht 16
2512 GA

Neem contact op met
Carola van der Heijden
0703609387
info@grafischewerkplaats.nl
www.grafischewerkplaats.nl

17 augustus 2022
11.00 - 13.00

17 augustus 2022
14.00 - 16.00