Blazen aan het Spui

Concert in de Nieuwe Kerk

Muziek

Loosduinen
www.tavenu.org

Harmonievereniging Tavenu Loosduinen en Westland Saxofoon orkest geven samen een groots concert in de Nieuwe Kerk aan het Spui met zo'n 90 man sterk.

Tavenu Loosduinen & Westland Saxofoon Orkest spelen in de Nieuwe Kerk aan het Spui (Spui 175): https://www.facebook.com/events/1655342004529618/

'Together with a swing' Westland Saxofoon Orkest & harmonievereniging TAVENU uit Loosduinen wijken beide graag een tikkeltje af van de gebaande paden. De orkesten maken er een gewoonte van om traditionele blaasmuziek te combineren met nieuwe ideeën en andere muziekstijlen. Een samensmelting van deze twee orkesten levert dus een verrassend concert op met een bijzondere twist.

In het klassieke programma voor de pauze staat Pictures at an Exhibition van Modest Mussorgsky centraal. Na de pauze volgt een mix van muziek en dans. De krachten van beide orkesten worden gebundeld en samen, 90 man sterk, spelen ze werken van Snarky Puppy en Benjamin Herman, bekend van de New Cool Collective. Dit alles wordt versterkt door een waanzinnige band met basgitaar, elektrische gitaar, toetsen en een aantal solisten.

Solisten: Wouter Kluck | Trompet Jilt Jansma | Trombone Michiel van Dijk | Saxofoon

www.tavenu.org www.westlandsaxofoonorkest.nl

Aanbieder
Harmonievereniging TAVENU
Engeringstraat 40
2552 DP
www.tavenu.org

Neem contact op met


pr@tavenu.org

Agenda

09 juni 2018
20.00 - 22.00