2 december 2019

Informatiebijeenkomst Fondsenwerving

CultuurSchakel verleent diverse subsidies voor Haagse verenigingen/stichtingen en initiatiefnemers die actieve cultuurparticipatie stimuleren. Wil jij hier meer over weten? Kom dan op maandag 2 december naar de informatiebijeenkomst Fondsenwerving, waar je ook kennis kunt maken met Fonds ZOZ.

De bijeenkomst start met een toelichting op de subsidiemogelijkheden, waarna je in gesprek kunt met medewerkers van CultuurSchakel en Fonds ZOZ. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: Welke subsidievormen zijn er? Wat zijn de voorwaarden? Waar moet een aanvraag aan voldoen? Welke type initiatieven komen in aanmerking? Hoe dien ik een aanvraag in?

Over Fonds ZOZ
Fonds ZOZ zoekt en ondersteunt bijzondere verhalen in de Nederlandse samenleving. Verhalen die raken, schuren, verbinden, de wereld bevragen of je aan het denken zetten. De focus ligt op projecten die gericht zijn op het verminderen van extremisme, polarisatie en radicalisering. ZOZ ondersteunde eerder fotografen, theatermakers, muzikanten, illustratoren, filmmakers, schrijvers, nieuwe mediamakers, jongerenwerkers, educatoren en beeldend kunstenaars die met hun verhalen een verandering in de samenleving teweeg willen brengen en onze blik op de wereld verrijken.

Datum:        2 december 2019
Locatie:       In het Koorenhuis (kamer 2.10), Prinsegracht 27 in Den Haag           

Programma
17.00 uur      Inloop met koffie en thee
17.30 uur      Algemene introductie Subsidieloket en Geld voor je kunst!
door Miguel Santos dos Peres
18:00 uur      Algemene introductie ZOZ Academy door Annemiek Geel en Elif Uzun
18.30 uur      In gesprek met Els (Subsidieloket), Miguel (Geld voor je kunst!) of met Annemiek of Elif (Fonds ZOZ)                  

Aanmelden
Er is plek voor 25 deelnemers (max. 2 per organisatie), dus schrijf je snel in. Deelname is gratis! Op het aanmeldformulier kun je aangeven met wie je in gesprek wilt en heb je een voorstel klaarliggen voor een subsidieaanvraag, neem deze dan vooral mee!
Meld je aan voor de informatiebijeenkomst Fondsenwerving

Contact
Heb je vooraf vragen, neem dan contact op met Yasmine Setoe.