19 december 2019

Kunst van iedereen!

Kunstprofessionals aan het woord

CultuurSchakel organiseert op 18 februari een bijeenkomst voor kunstprofessionals (kunstdocenten en artistiek begeleiders) over hun werk in de buitenschoolse kunsteducatie en cultuurparticipatie in de Haagse kunst- en cultuursector. Tijdens deze bijeenkomst horen we graag meer van jou!

Onderzoek naar arbeidstevredenheid
LKCA heeft een landelijk onderzoek gestart naar arbeidstevredenheid bij kunstprofessionals. Naar aanleiding hiervan hebben wij jou gevraagd deel te nemen aan dit onderzoek om te zien hoe tevreden de Haagse kunstprofessional is. Een exclusieve preview van de resultaten hoor je tijdens de bijeenkomst Kunst van iedereen, kunstprofessionals aan het woord. Wij zijn benieuwd naar jouw reacties hierop en horen graag hoe jij vindt dat dit in Den Haag gaat. Wethouder Robert van Asten is aanwezig om de resultaten te bespreken, jouw vragen te beantwoorden en staat open voor jouw aanbevelingen.

Naast kennisuitwisseling is deze bijeenkomst een mooie gelegenheid om collega’s tegen te komen en nieuwe contacten te leggen.

Programma
18.00 uur: inloop met lichte maaltijd
18.30 uur: start programma

  • Welkomstwoord door Marijn Cornelis (directeur-bestuurder CultuurSchakel)
  • Presentatie LKCA: exclusieve preview van het arbeidstevredenheidsonderzoek  
  • Discussie en formuleren van aanbevelingen
  • Muzikaal intermezzo 
  • In gesprek met wethouder Robert van Asten

20.30 uur: borrel

Locatie
Juliana Plaza, Schalk Burgerstraat 217 te Den Haag.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 februari.