Toon je kunsten tijdens iktoon

iktoon banner

Juni is dé maand voor creatievelingen

De iktoon-maand is voorbij, en wat hebben we genoten! Bedankt voor alle creatieve initiatieven. Wees niet getreurd, iktoon gaat gewoon door! Het hele jaar kan jij je initiatief nog aanmelden bij iktoon. Voor iedereen die overdag ict-medewerker is en 's avonds transformeert tot een gepassioneerde breakdancer. Voor de beoefenaars van rapkunst, koorzang, stand-up comedy. Kortom: elke Hagenaar, die creatief bezig is in zijn vrije tijd.

Plaats jouw activiteit(en) op de iktoon-agenda voor extra aandacht het hele jaar door! Zo laten we samen zien welke (online) culturele activiteiten er te doen en te zien zijn. Bij iedere gepubliceerde activiteit kan je iets kiezen uit het gratis campagnemateriaal: vlaggen, keycords en ballonnen. Heb je een (online) te volgen kunstprogramma of een andere culturele thuis-activiteit? Publiceer deze dan nu in de agenda en inspireer elkaar!

CultuurSchakel is verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid en coördinatie van de iktoon-campagne in Den Haag. Hieronder zie je een overzicht van wat er zoal gebeurt rondom iktoon Den Haag. 

De prijs voor Cultuurparticipatie: Haagse C

Met de Haagse C wil CultuurSchakel Haagse projecten en initiatieven extra erkenning geven voor hun mooie werk voor Den Haag en hun impact op de stad. Doe jij mee aan de derde editie? Het thema van 2020 is 'Iedereen doet mee'. Aanmelden kan nog tot 1 september. Lees meer

Volg iktoon op Facebook

Wil je het hele jaar op de hoogte blijven van iktoon? Volg dan de landelijke iktoon-pagina. In juni 2021 zijn we weer actief op de iktoon-Facebookpagina van Den Haag.

Samenwerkingspartner iktoon Den Haag

Tijdens iktoon werken wij nauw samen met Den Haag FM. Vanaf mei 2021 hoor je weer over iktoon op de radio en in juni laten we deelnemers van iktoon aan het woord op de radio (Den Haag FM)  en op televisie (Den Haag TV). Wil jij ook die extra promotie? Plaats jouw activiteit dan in de iktoon-agenda.

Laatste nieuwsberichten iktoon Den Haag

Repeteren in de coronatijd

Theaterfanfare Kunst voor het Volk vertelt over repeteren in de coronatijd.

Haagse C 2020

Thema: Iedereen doet mee | Meld je project nu aan!

Wie won de Haagse C 2019?

Museum Take Over en Repair Kid zijn de winnaars van de Haagse C 2019!

Wie won de Haagse C 2018?

De eerste editie van de Haagse C heeft als winnaars...

iktoon nieuwsbrieven

In mei/juni houden we je helemaal up-to-date met onze iktoon-nieuwsbrieven. Meld je snel aan.