Toon je kunsten tijdens iktoon

iktoon banner

Creatievelingen gezocht!

Het hele jaar kan jij je creatieve initiatief aanmelden bij iktoon. Voor iedereen die overdag ict-medewerker is en 's avonds transformeert tot een gepassioneerde breakdancer. Voor de beoefenaars van rapkunst, koorzang, stand-up comedy. Kortom: elke Hagenaar, die creatief bezig is in zijn vrije tijd.

Plaats jouw activiteit(en) op de iktoon-agenda voor extra aandacht het hele jaar door! Zo laten we samen zien welke (online) culturele activiteiten er te doen en te zien zijn. Bij iedere gepubliceerde activiteit kan je iets kiezen uit het gratis campagnemateriaal: vlaggen, keycords en ballonnen. Heb je een (online) te volgen kunstprogramma of een andere culturele thuis-activiteit? Publiceer deze dan nu in de agenda en inspireer elkaar!

CultuurSchakel is verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid en coördinatie van de iktoon-campagne in Den Haag. Hieronder zie je een overzicht van wat er zoal gebeurt rondom iktoon Den Haag. 

De prijs voor Cultuurparticipatie: Haagse C

Met de Haagse C wil CultuurSchakel Haagse projecten en initiatieven extra erkenning geven voor hun mooie werk voor Den Haag en hun impact op de stad. Inmiddels zijn er drie edities geweest. In 2021 krijgt de Haagse C een iets andere invulling. Zodra er meer over bekend is, dan laten we het hier en op de pagina van de Haagse C weten! Lees meer

Volg iktoon op Facebook

Wil je het hele jaar op de hoogte blijven van iktoon? Volg dan de landelijke iktoon-pagina. In juni 2021 zijn we weer actief op de iktoon-Facebookpagina van Den Haag.

Samenwerkingspartner iktoon Den Haag

Kan jij aandacht voor jouw creatieve initiatief gebruiken? Wij werken al jarenlang samen met Den Haag FM. Zodra er meer bekend is over de invulling van iktoon/Haagse C 2021, dan kun je kans maken om op de radio of tv te komen! Houd deze pagina en onze social media in de gaten.

Laatste nieuwsberichten iktoon Den Haag

Repeteren in de coronatijd

Theaterfanfare Kunst voor het Volk vertelt over repeteren in de coronatijd.

Wie won de Haagse C 2020?

Urban Lab en Het Zwarte Schaap zijn de winnaars van de Haagse C 2020!

Wie won de Haagse C 2019?

Museum Take Over en Repair Kid zijn de winnaars van de Haagse C 2019!

Wie won de Haagse C 2018?

De eerste editie van de Haagse C heeft als winnaars...

iktoon nieuwsbrieven

In mei/juni houden we je helemaal up-to-date met onze iktoon-nieuwsbrieven. Meld je snel aan.