28 september 2020

Netwerkbijeenkomst Dans: In gesprek met AMARE

AMARE wordt een huis voor podiumkunsten, creatieve ontwikkeling, (internationaal) excellente programmering en congressen. AMARE wordt het nieuwe woonhuis van het Zuiderstrandtheater, Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium. Iedereen is er welkom; voor een theater- of concertbezoek, een les, een repetitie, een congres of zomaar een kop koffie of ontmoeting. AMARE wordt een huis voor heel Den Haag.

Maar hoe maken we AMARE nou een huis voor iedereen? Om hier beter zicht op te krijgen, trekken de bewoners van AMARE graag samen op met het Haagse veld. En omdat het Haagse veld zich kenmerkt door diversiteit gaan we disciplinegericht in gesprek. Op donderdag 29 oktober nodigen wij het Haagse vrijetijdsdansveld uit om in dialoog te gaan over de rol die AMARE kan vervullen als huis voor heel Den Haag. Grootse dromen verwelkomen we graag en hopelijk kunnen we die gezamenlijk ook realiseren.

Het wordt een brainstorm waarin we onderstaande onderwerpen graag aan bod laten komen:

  • De faciliteiten van AMARE gebruiken op basis van huur. Denk hierbij aan voorstellingen/concerten voor een groot publiek.
  • Open Podium in de openbare ruimte van
  • AMARE als Podium van de STAD.

Datum: 29 oktober
Tijd: 17.30 tot 19.30 uur
Locatie: online 

Programma

18.00 uur    Welkom 
18:10 uur    Inventarisatie wensen dansveld: Hoe zie jij de rol van AMARE als huis voor heel Den Haag
18:50 uur    Plenaire afsluiting

Aanmelden

Haagse dansschoolhouders, Haagse dansorganisaties en Haagse dansdocenten die lesgeven in de vrije tijd kunnen zich aanmelden. Deelname is gratis; aanmelden is verplicht. Neem voor vragen contact op met adviseur dans Poernima Gobardhan via 06 - 46 94 16 69 of  PoernimaGobardhan@cultuurschakel.nl

Meld je voor 23 oktober aan voor In gesprek met AMARE

Je ontvangt op de dag van de bijeenkomst een link, waarmee je online kunt deelnemen.