13 augustus 2020

Oriëntatiegesprekken Cultuur+Ondernemen

Op 25 september komt Cultuur+Ondernemen naar CultuurSchakel voor oriëntatiegesprekken met Haagse culturele aanbieders, die werken met vrijetijdskunstenaars.

Veel van jullie waren de afgelopen weken bezig om activiteiten online door te zetten. Geweldig om de innovatiekracht van het Haagse culturele vrijetijdsveld te zien! Toch is er nog veel onzekerheid, ook over toekomst. Hoe kun je er nou het beste voor zorgen dat jouw organisatie deze crisis overleeft? Met alle zorgen die er met deze situatie gepaard gaan, ledenterugloop en rekeningen die oplopen. 

Cultuur+Ondernemen is de ingang naar kennis en ondernemerschap in de cultuur. Ze zijn er voor culturele organisaties, zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die verder willen, financieel maar ook inhoudelijk. Deze doelstelling onderschrijft CultuurSchakel natuurlijk en daarom zijn wij erg blij dat Cultuur+Ondernemen speciaal voor de Haagse kunst- & cultuursector, op 25 september naar Den Haag komt voor oriëntatiegesprekken. Deze gesprekken zijn voor Haagse culturele aanbieders, die werken met vrijetijdskunstenaars.

De oriëntatiegesprekken

In een oriëntatiegesprek bespreek je bijvoorbeeld waar je als organisatie of zelfstandig werkend kunstenaar staat en waar je naar toe wilt. Mogelijke onderwerpen waarover je kunt sparren zijn o.a.:

  • Financiering
  • Marktontwikkeling
  • Bestuur en toezicht/Governance
  • Ontwikkeling van je loopbaan en ondernemerschapscompetenties

In een kosteloos oriëntatiegesprek bespreken we je vraag, je wens of je probleem en analyseren we samen wat de beste vervolgstap voor jou of je organisatie is.

Adviesgesprekken CultuurSchakel

De adviseurs van CultuurSchakel met de expertise op het gebied van dans, muziek, urban en theater zullen op 25 september ook aanwezig zijn voor andere vragen zoals:

  • Informatie over subsidies van CultuurSchakel
  • Kennis over het Haagse netwerk
  • Advies over jouw subsidieaanvraag
  • Zichtbaarheid van jouw aanbod

Onze adviseurs zijn gedurende de dag beschikbaar en kun je ter plekke aanschieten voor overige vragen. Ook andere disciplines kunnen bij onze adviseurs terecht voor vragen.

Datum: vrijdag 25 september 2020
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en kan via deze link Deelname is gratis! Voor vragen kun je contact opnemen met adviseur CultuurSchakel Margreet Schuemie via 06-46 94 16 51 of MargreetSchuemie@cultuurschakel.nl. Na je aanmelding neemt Cultuur+Ondernemen contact met je op om het gesprek in te plannen. Op basis van je vraag bepalen we welke adviseur of adviseurs het best aan kunnen aansluiten bij de afspraak.