Ondersteuning door adviseurs

Wil je weten of jouw vereniging in aanmerking komt voor subsidie? Heb je een tof idee dat meedoen aan kunst en cultuur stimuleert? Of wil je tips over hoe je meer leden kunt werven? Voor dit soort vragen en meer kun je bij ons terecht.

Onze adviseurs hebben expertise op het gebied van theater, dans, muziek en urban. Heb je vragen op het gebied van beeldende kunst, cultureel erfgoed, interdisciplinair, literatuur of mediacultuur? Onze adviseur Margreet Schuemie helpt jou dan op weg.

Alle adviseurs zijn in een of twee stadsdelen contactpersoon voor alle aanbieders (dus alle disciplines) in dat stadsdeel. De adviseurs organiseren scholingsactiviteiten, netwerkbijeenkomsten, adviseren organisaties over programmering van Haagse vrijetijdskunstenaars en kunnen je in contact brengen met mogelijke samenwerkingspartners. Laat ons dus weten als we jou kunnen helpen op dat gebied!

Bekijk de mogelijkheden voor subsidie of plan een Meet & Greet met een van onze adviseurs om jouw plannen te bespreken, voor een kennismakingsgesprek of voor advies. 

Poernima Gobardhan

Adviseur Cultuurparticipatie Dans
poernimagobardhan@cultuurschakel.nl
06-46 94 16 69

Margreet Schuemie

Adviseur Cultuurparticipatie
margreetschuemie@cultuurschakel.nl
06-46 94 16 51

Joan Biekman

Adviseur Cultuurparticipatie Urban
joanbiekman@cultuurschakel.nl
06-46 94 16 49