Ruimte voor je kunst

Ook zonder corona is ruimte voor kunst en cultuur in Den Haag al jaren een heet hangijzer. Waar vind je betaalbare en geschikte ruimte om les te geven, te repeteren en je uitvoeringen te geven? Een groot deel van kunst en cultuur in de vrije tijd speelt zich af op locaties die daar niet primair voor zijn ingericht, zoals scholen, kerken, buurtcentra en gymzalen.

De coronatijd maakt deze problematiek nog zichtbaarder. Voor veel Hagenaars die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur is het één grote zoektocht, zeker nu er aan allerlei corona-eisen moeten worden voldaan waaraan de eigen ruimte niet meer voldoet. CultuurSchakel kan je bij die zoektocht helpen. We onderhouden contact met partijen zoals Anna Vastgoed en Cultuur (tijdelijke herbestemming van bijv. kerken en bedrijfspanden) en de gemeente, en proberen vraag en aanbod zoveel mogelijk inzichtelijk te krijgen en met elkaar te verbinden. Ook kun je gericht naar locaties zoeken op onze pagina voor locatieverhuur. Er zijn genoeg (commerciële) verhuurders die je graag verwelkomen. Daarnaast hebben veel cultuurankers ruimte beschikbaar en zij zien verenigingen graag komen.

Heb je al een profiel bij ons en heb je ruimte waar anderen gebruik van kunnen maken? Geef dat dan ook aan via je account zodat dit zichtbaar wordt op de pagina locatieverhuur. En sowieso zijn alle tips welkom!

Voor verdere ondersteuning bij je zoektocht naar ruimte voor je kunst kun je contact opnemen met adviseur Twan Dubbers.