Advies & Ondersteuning

Wil je weten of jouw vereniging in aanmerking komt voor subsidie? Heb je een tof idee dat meedoen aan kunst en cultuur stimuleert? Of wil je tips over hoe je meer leden kunt werven? Voor dit soort vragen en meer kun je bij ons terecht.

Onze adviseurs hebben een eigen expertise op het gebied van theater, dans, muziek en urban. Daarnaast zijn ze allemaal in één of twee stadsdelen contactpersoon voor alle aanbieders (dus alle disciplines). Heb je dus vragen op het gebied van beeldende kunst, cultureel erfgoed, interdisciplinair, literatuur of mediacultuur? Richt je dan tot onze adviseur in jouw stadsdeel.

Onze adviseurs organiseren scholingsactiviteiten en netwerkbijeenkomsten, adviseren organisaties over programmering van Haagse vrijetijdskunstenaars, en kunnen je in contact brengen met mogelijke samenwerkingspartners. Laat ons dus weten als we jou kunnen helpen op dat gebied!

Bekijk de mogelijkheden voor subsidie of plan een Meet & Greet met een van onze adviseurs om jouw plannen te bespreken, voor een kennismakingsgesprek of voor advies.