Workshop crowdfunding

7 mei | workshop Crowdfunding met voordekunst

Via crowdfunding haal je niet alleen geld op voor jouw project, het is ook een promotiemiddel om jouw zichtbaarheid te vergroten en jouw verhaal te vertellen. Het draait dan ook veel meer over de marketing van jouw project, dan financiering alleen. De workshop is onmisbaar voor beginnende crowdfunders en kan ervaren makers nieuwe inzichten geven dankzij inspirerende voorbeelden.

Datum:      7 mei 2019
Tijd:          18.00 – 20.00 uur
Locatie:    Koorenhuis (ruimte 2.10), Prinsegracht 27 in Den Haag

Programma
Tijdens de workshop leer je meer over hét crowdfundingsplatform voor de creatieve sector voordekunst en worden de eerste stappen gezet voor jouw crowdfundingscampagne. De experts van voordekunst nemen je in deze sessie stapsgewijs mee door het traject. Via een handig crowdfundingcanvas krijg je mooie voorbeelden van campagnes, de laatste cijfers en nieuwe inzichten.

Wat levert het op? Aan het eind van deze workshop weet je:

  • waar crowdfunding voor kan worden ingezet,
  • ken je voorbeelden waarop je je eigen ideeën kan baseren en
  • neem je een ingevuld crowdfundingcanvas van voordekunst mee naar huis.

Na de workshop kun je daarom vol vertrouwen aan je eigen campagne beginnen of anderen adviseren over het opzetten van een optimale campagnepagina.

Aanmelden

De workshop is gratis. Meld je vóór 1 mei aan via dit formulier. Voor vragen kun je contact opnemen met adviseur Cultuurparticipatie Joan Biekman via 06-46 94 16 49 of joanbiekman@cultuurschakel.nl.