Workshop Financiering van je vrijetijdsproject (AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK)

De eerste scholingsactiviteit van CultuurSchakel in 2019 is een feit! CultuurSchakel biedt diverse subsidies voor Haagse vrijwilligersorganisaties, verenigingen en stichtingen op het gebied van kunst en cultuur én voor initiatieven die actieve cultuurparticipatie stimuleren ter bevordering van de Haagse amateurkunst. We slaan de handen ineen met andere fondsen om jou zo verder te helpen bij de financiering van jouw project.

Op woensdag 27 maart organiseren we de workshop Financiering van je vrijetijdsproject! over verschillende financieringsmogelijkheden met onder andere experts van: het Subsidieloket, Geld voor je kunst!, Fonds 1818, voordekunst, Rabobank en VSB Fonds. Onderwerpen die tijdens deze avond aan bod komen, zijn onder andere:
Welke subsidievormen zijn er? Waar moet een aanvraag aan voldoen? Welke types initiatieven komen in aanmerking? Hoe krijg je de financiering van een vrijetijdsproject rond?

Aan de hand van een korte introductie presenteren de fondsen zich aan deelnemers die de financiering van hun projecten willen rond krijgen. Aansluitend is er de mogelijkheid om in kleine groepjes in gesprek te gaan met een medewerker van de deelnemende fondsen.

Datum: 27 maart
Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27 (lokaal 0.13)  

Programma
18.30 uur inloop
19.00 uur introductie door de verschillende fondsen
20.00 uur groepsgesprekken met de vooraf gekozen fondsen
21.00 uur afsluiting en borrel


Als je al een project- en financieringsplan hebt voor een aanvraag, neem deze dan mee. 

Neem voor meer informatie contact op met Joan Biekman.