Poernima Gobardhan

Een Adviseur Cultuurparticipatie informeert, adviseert, ondersteunt, verbindt, stimuleert en promoot culturele aanbieders en deelnemers op het gebied van actieve amateurkunstbeoefeningen in Den Haag. Stadsdeel Segbroek is Poernima’s werkgebied en de disciplines (wereld)dans en (wereld)muziek zijn haar specialisaties.

Poernima is sinds januari 2017 werkzaam bij CultuurSchakel. Geboren en getogen in Den Haag heeft zij een speciale band met de stad. Als ondernemer en eigenaar van een eigen Indiase dansschool is zij regelmatig bezig met dans. En die onderneming was ze al gestart op haar 15e! Naast Bharata Natyam (een vorm van Indiase klassieke dans) en Moderne Indiase dans heeft ze ook andere dansen gedaan zoals moderne dans, show dans en jazz. Naast danser is ze ook choreograaf.

Als adviseur voor de stadsdelen Segbroek en Escamp is Poernima veel aan het netwerken, adviseren en partijen aan het koppelen. Ze zit dan ook in verschillende werkgroepen zoals het CultuurKwartier en het Kunstenaarscollectief. Ze is regelmatig aanwezig in het stadsdeel. Iedere woensdag heeft ze een zogeheten spreekuur voor burgers en organisaties die hun vragen met betrekking tot cultuurparticipatie en subsidies in Segbroek kunnen stellen. Hiervoor kun je met haar een afspraak maken.

Poernima is het aanspreekpunt voor aanbieders van (wereld)dans. Ze beantwoordt graag artistieke vragen, maar weet aanbieders ook op weg te helpen met praktische zaken zoals subsidieaanvragen. Ook draagt ze bij aan hun kennisontwikkeling door ze te tippen over een interessante cursus, zoals fondsenwerving. En hebben ze hulp nodig bij de promotie van hun dansactiviteiten, dan denkt Poernima graag met ze mee. Af en toe helpt ze zijdelings mee met de programmering van producties of helpt ze podia of de gemeente Den Haag te koppelen aan de juiste aanbieders. Poernima is ook adviseur Ouderenparticipatie en sinds kort adviseur voor (wereld)muziek.

Heb jij vragen over cultuurparticipatie in de werkgebieden of disciplines van Poernima? Neem dan gerust contact met haar op.

 

Favoriete Haagse plek
Theater De Nieuwe Regentes

Cultuurtip
Seven Seas Festival. Ieder jaar in november brengt CultuurSchakel werelddans en wereldmuziek samen tijdens dit festival.

Dans in Den Haag
Er zijn zo’n 60 workshops, lessen en activiteiten van dans te vinden op onze site. Benieuwd geworden? Bekijk het aanbod van dans in Den Haag.

Kunst en cultuur in Segbroek
Ben je benieuwd wat er te doen is in Segbroek? Uiteraard kun je ook bekijken wat er in de andere stadsdelen te doen is door het filter aan te passen.