Culturele activiteiten met subsidie

Vonk is onze jaarlijkse brochure met cultuurbezoeken voor basisscholen. Het geeft een overzicht van al het leuke, prikkelende, leerzame, creatieve en mooie aanbod van de Haagse culturele instellingen. Een feest om uit te kiezen. We hopen dan ook dat de culturele ‘vonk’ overslaat op jouw leerlingen!

Bekijk Vonk.

Op zijn Haags

Een cultuurbezoek is altijd leuk, spannend en verrijkend. De impact van zo’n bezoek wordt nóg groter als er samenhang is tussen de diverse culturele activiteiten. Daarom sluiten alle cultuurbezoeken in Vonk aan bij de leerlijnen van Cultuuronderwijs op zijn Haags.

Schooljaar 2017-2018

Op dit moment kunnen scholen niet meer inschrijven voor activiteiten uit Vonk 2017-2018. Wel kun je altijd de actuele status van jouw inschrijvingen bekijken.

Log in op jouw account.

Handig om te weten

Contact met aanbieders

Als school heb je, gedurende het schooljaar, vooral direct contact met de aanbieder(s). De aanbieders zijn jouw eerste aanspreekpunt over de activiteit, het lesmateriaal, praktische zaken en in het geval van eventuele wijzigingen.

Vragen over rooster, vervoer of organisatie? Neem contact op met onze coördinator planning Robbie van Boeijen: planning@cultuurschakel.nl of tel 06 16 75 64 05.