Tijdpad

Hier vind je een uitgebreid tijdpad voor scholen voor het kiezen en inschrijven op aanbod uit Vonk in schooljaar 2017-2018:

  • Maandag 8 mei t/m zondag 4 juni 2017: deze vier weken heb je de mogelijkheid de school in te schrijven voor activiteiten uit Vonk. Na deze datum sluit de inschrijving.
  • Woensdag 23 augustus 2017: ontvangt de school van CultuurSchakel het conceptrooster met de geboekte activiteit(en).
  • T/m donderdag 14 september 2017: heb je de gelegenheid gewenste wijzigingen op het conceptrooster door te geven bij de aanbieder. De aanbieder probeert met jou deze wijziging vóór maandag 18 september te realiseren. Indien dit niet lukt, kan de school kosteloos annuleren. De contactgegevens van de aanbieders vind je in Vonk.
  • Maandag 18 september 2017: ontvangt de school het definitieve rooster van CultuurSchakel. Vanaf dat moment zijn de afspraken bindend (zie voorwaarden).
  • Vanaf maandag 2 oktober 2017: gaan alle activiteiten van start. U ontvangt vier weken voor het bezoek automatisch een herinneringsmail van CultuurSchakel. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor informatie over het educatief materiaal, workshop en/of nagesprek. En, indien de voorstelling op school plaatsvindt, praktische informatie.

Nadat een activiteit heeft plaatsgevonden, ontvangt de school separate facturen van de bezochte aanbieder en, indien van toepassing, van de busmaatschappij.