A.S. Dance

Dans

Centrum, Escamp, Loosduinen, Segbroek

A.S. Dance is gespecialiseerd in het aanbieden van k-pop- en buikdanslessen aan studenten van alle leeftijden en niveaus. De school staat bekend om zijn energieke en leuke lessen die zijn ontworpen om studenten te helpen hun dansvaardigheden te ontwikkelen, hun fysieke conditie te verbeteren en zelfvertrouwen te krijgen op de dansvloer.

De k-poplessen bij A.S. Dance richt zich op de nieuwste trends in Koreaanse popmuziek en dans, met een scala aan stijlen zoals hiphop, urban en hedendaagse dans. Studenten leren de populaire k-pop-choreografieën, evenals technieken voor het beheersen van het ingewikkelde voetenwerk, lichaamsisolaties en scherpe bewegingen die deze dansstijl definiëren.

De buikdanslessen bij A.S. Dance zijn even boeiend en bevatten een mix van traditionele dansbewegingen uit het Midden-Oosten met moderne invloeden. De lessen richten zich op het ontwikkelen van kracht, flexibiliteit en coördinatie van studenten, terwijl ze ook leren hoe ze zich kunnen uiten door middel van vloeiende, sierlijke bewegingen.

Wij bieden: Dans Buikdans

Aanbieder

A.S. Dance

Den Haag

Ooievaarskorting Nee