Spring naar hoofdinhoud

Kunst en cultuur in de vrije tijd

CultuurSchakel ondersteunt en adviseert Haagse aanbieders van kunst en cultuur in de vrije tijd. Dit doen wij bijvoorbeeld door te adviseren over financiering en subsidieaanvragen, repetitie- en optreedlocaties, wetgeving, samenwerkingen, ledenwerving en actuele ontwikkelingen.
Ook vind je bij ons wat er op cultureel gebied in Den Haag te doen is in je vrije tijd, waar je cursussen kunt volgen, voorstellingen kunt zien en bij welke vereniging jij lid kunt worden. 

Team Vrije Tijd

Culturele aanbieders in Den Haag

Heb je er altijd over gedroomd om zelf iets aan kunst & cultuur te doen of wil je jouw skills verder ontwikkelen? Neem dan les of volg een workshop bij een van de vele aanbieders in Den Haag of word lid van een culturele vereniging. 

Uitagenda

Voorstellingen en evenementen van Haagse culturele verenigingen en initiatiefnemers.

Nieuws

Wist je dat?

  • Ruim 6,4 miljoen Nederlanders van 6 jaar en ouder in de vrije tijd iets kunstzinnigs of creatiefs doen.
  • Ruim 80 procent van de beoefenaars het hele jaar door actief is, waarvan de meeste bijna wekelijks.
  • De meeste beoefenaars (61%) de activiteit bijna altijd in hun eentje doen. Een kwart hiervan (bijna 1,5 mensen) lid is van een vereniging en dat het aantal beoefenaars dat lid is van een informele groep zoals een popbandje, is toegenomen.

(Bron: Revitalisering van de Amateurkunst, BMC)
19-10-2021

Agenda voor professionals

Workshop - Subsidie aanvragen, hoe doe je dat?

Hoe kom jij aan geld voor je kunst? Wat helpt voor het indienen van een succesvolle subsidieaanvraag? En hoe werkt crowdfunding van creatieve projecten eigenlijk?

Workshop - Concert Creation

Het is een heel proces om een concert of voorstelling zo op te bouwen en neer te zetten dat iedereen er maximaal plezier aan beleeft. In deze workshop ga je stap voor stap naar een wow-effect. 

Workshop - Perfect Pitchen

Wil jij anderen enthousiasmeren voor jouw project? Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leer je in 2 uur om dé perfecte pitch te geven. Je presenteert je pitch aan de trainer en aan je mede-cursisten en je krijgt tips om je pitchvaardigheden te verbeteren.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten