Over CultuurSchakel

Wij zijn jouw schakel voor kunst en cultuur op school en in de vrije tijd. En wij brengen je verder in kunst en cultuur in Den Haag. Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg van wat CultuurSchakel doet.

Kunst & cultuur onder Schooltijd
Cultuuronderwijs vinden wij belangrijk. Het verbreedt je blik en prikkelt de fantasie. Tijdens de cultuurlessen op school ontdek je je eigen talenten en leer je respect te hebben voor het talent van anderen. Cultuur maakt je creatief, waardoor je op nieuwe manieren naar jezelf en de wereld gaat kijken. Het is onze ambitie dat alle kinderen in Den Haag cultuuronderwijs krijgen. Daarbij ondersteunen we scholen en (culturele) instellingen met advies en gratis online lesmateriaal.

Neem gerust contact op met een van onze cultuurcoaches voor meer informatie.

Kunst & cultuur in de Vrije tijd
Cultuurparticipatie brengt jouw talent tot leven. Wij helpen je daarbij, van jong tot oud. Of je nu wilt dansen, muziek maken, schilderen, toneelspelen of fotograferen. Bij ons vind je alles wat er op cultureel gebied in Den Haag te doen is. Ook helpen we culturele aanbieders om hun cursus of activiteit te promoten, kun je subsidie aanvragen en optreed- en repetitielocaties (ver)huren.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs van de afdeling Cultuurparticipatie voor meer informatie.

Bekijk de video 'Wat zoek jij?' voor een korte uitleg van wat wij zoal bij CultuurSchakel doen. Wil je op de hoogte blijven van ons? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven en volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en/of Instagram.