Spring naar hoofdinhoud

Wat wij doen voor de stad

Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad.
Daarom werken wij aan een goed, divers, inclusief en levendig Haags kunst- en cultuurklimaat, zowel op school als in je vrije tijd. Hiervoor ondersteunen wij scholen, culturele instellingen en culturele aanbieders met advies en subsidie. Ook vind je bij ons alles wat er op cultureel gebied in Den Haag te doen is in je vrije tijd. We laten zien welk cursusaanbod er is en verbinden vraag en aanbod.

Nieuws

Agenda

CultuurSchakel biedt een scala aan cursussen, teamtrainingen, workshops, leernetbijeenkomsten en andere bijeenkomsten aan de hand van actualiteiten en/of thema's, voor zowel scholen als culturele aanbieders.

CultuurSchakel Presents: Haags Cultuur Café

Een mooie gelegenheid om een voorproefje te geven van wat jij te bieden hebt in 2024, inspiratie op te doen, anderen te ontmoeten of bij te praten met cultuurcollega’s uit diverse disciplines.

Netwerkbijeenkomst Dans | Samen uit!

31 mei | We bezoeken gezamenlijk een dansvoorstelling in Den Haag. Voor de eerste editie bekijken we SKID (Damien Jalet) & Wild Poetry (Hofesh Shechter) in Amare

Workshop - Fix je AOV i.c.m. Fairpacct tool.

Als je lekker creatief aan de weg timmert, staat je hoofd misschien niet naar praktische zaken als een arbeidsongeschiktheidsverzekering of eerlijk tarieven. Toch zijn dat ook essentiële delen van jouw praktijk!

Onze medewerkers

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag

Bezig met inladen van resultaten