Academy of Vocal Arts

Muziek

Scheveningen, Segbroek

Zelf zingen maakt gezond. De stem is het instrument dat iedereen altijd en overal bij zich heeft. Bij de Academy of Vocal Arts wordt al ruim 25 jaar gezongen, geleerd en genoten!

Bij kwaliteit van leven hoort ook kunst. De Academy of Vocal Arts wil daarom mogelijkheden creëren voor jong en oud om vocale kunst te ontdekken en te beleven. Vertrekpunt daarbij is het kind. Voor de persoonlijkheidsontwikkeling van het kind is het essentieel om het vocale talent te ontdekken en dit talent te ontwikkelen in samenhang met anderen en een goede balans te vinden tussen individualiteit en gezamenlijkheid. SPEERPUNTEN- Kwaliteit en maatwerk- Zelfvertrouwen door podiumervaring- Sociale redzaamheid en sociale weerbaarheid- Emotioneel en sociaal welbevinden  Het gevoel is er een van samen doen, uitdagingen aangaan, schoonheid ontdekken en muzikaal jezelf leren zijn. Je kunt bij ons terecht voor:  zang en koor

Wij bieden: individuele lessen, kunstmuziek, methode jong leren, melodieën zingen, muzikale ontwikkeling, muzikale opleiding, podiumpresentatie, podiumervaring, privé zangles, muzieknoten lezen, toneel spelen, koorzang, tweestemmig zingen driestemmig zingen, samen zingen in koorverband, solfège-oefeningen, solfège op maat, techniek op maat, repertoire op maat, ACVA Parent Choir, zelfstandig van blad zingen, zang, zang in diverse koren.

Agenda vrije tijd

Muziek
Academy of Vocal Arts – Who’s afraid of Duruflé? Concert
11 
November
Bekijk alle datums
Aanbieder

Academy of Vocal Arts
Haringstraat 60
2586XZ Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Daniëlle van Lieshout
0703249778
info@acva.nl
www.acva.nl