ARTtime STUDIOS

Beeldende kunst, Interdisciplinair

Centrum

ARTtime STUDIOS is een plek om met eigen inzichten, lerend van anderen, in groepsverband en op individueel niveau in samenspraak met je begeleider kunst te maken. Dat kan met ARTtime Cursus en ARTtime Coaching. Voor bedrijven is er ARTtime Workshops.

We bieden twee cursussen (modules) aan:

ARTtime Module: Kijken & fotograferen. Op de dinsdagavonden, 20:00 uur tot 22:00 uur. Begeleider Mark van Overeem.

www.markvanovereem.nl

ARTtime Module: Kijken, Schilderen & Tekenen. Op de donderdagavonden, 20:00 uur tot 22:00 uur. Begeleider Daniëlle Davidson.

www.danielledavidson.nl

De cursussen, ook wel de modules genoemd, Kijken, Schilderen & Tekenen en Kijken & Fotograferen vormen de basis van het module aanbod. Iedere module duurt drie maanden. Naast het doen van onderzoek, het vormen van ideeën en het maken van concepten om manieren van kijken te bevragen, komt ook het technische aspect van een discipline aan bod. Binnen een module kunnen eventueel ook andere disciplines een bijdrage leveren aan de voortgang van ideeën en verbeeldingen. Zo kan er bijvoorbeeld incidenteel getekend worden in de module Kijken & Fotograferen of juist een foto-opdracht worden gegeven bij Kijken & Tekenen. De unieke samenwerking van deze elementen wordt door ons als wezenlijk gezien om dichter bij de zeggingskracht van je persoonlijke beeldende vertelling te kunnen komen. Aan het einde van iedere ARTtime Module (van drie maanden) maken we een presentatie. Tegen het einde van ieder ARTtime Studios jaar maken we gezamenlijk met de dan participerende deelnemers een tentoonstelling. De driemaandelijkse presentatie en de jaarlijkse tentoonstelling geeft de mogelijkheid je werk met anderen te bespreken en ten toon te stellen. Daar waar nodig helpt en adviseert ARTtime Studios je verder bij het organiseren van jouw al dan niet toekomstige tentoonstellingen. Wanneer de module al gestart is en er nog plek is, kan je later instromen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een jaar bestaat uit drie module periodes, september – oktober – november de tweede periode bestaat uit de maanden januari – februari – maart en de derde periode is april – mei – juni. Bij dagen van onvoorziene afwezigheid van je begeleider zal er vervanging worden geregeld.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

ARTtime STUDIOS
Kazernestraat 98A
2514CW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Mark van Overeem
0651745230
info@arttimestudios.nl
www.arttimestudios.nl