Cantamus Alati, Haags concertkoor

Muziek

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Cantamus Alati is een Haags concertkoor bestaande uit 70 enthousiaste amateurzanger. We zingen bekende en minder bekende klassieke koorwerken. Naast het zingen hechten we aan een goede onderlinge band. Maandelijks is er een borrel na de repetitie en 1 keer per jaar organiseren we een studieweekend.

Op dit moment zijn vooral bassen en tenoren van harte welkom. Ook is nog plaats voor enkele sopranen, voor alten hanteren wij een wachtlijst.

Cantamus Alati is een gemengd koor en heeft als doelstelling met elkaar te zingen en daarvan te leren. Er wordt gedurende het jaar toegewerkt naar een concertuitvoering van een aantal stukken. We streven naar het geven van drie concerten per twee jaar. We onderscheiden ons van andere koren door niet altijd de meest voor de hand liggende koormuziek te zingen. Het repertoire bestaat deels uit beroemde klassieke en moderne stukken en deels uit onbekende werken. Het koor Cantamus Alati bestaat uit 70 enthousiaste amateurzangers. De muzikale leiding is in handen van dirigent Kees van der Linden. Daarnaast is Julia Buizer als repetitor aan het koor verbonden. Dit geeft ons de mogelijkheid om regelmatig een deel van de avond gesplitst te repeteren. Door de wens om het koor en haar individuele leden op een hoger niveau te krijgen is er tijdens de repetitie ook aandacht voor techniek en stemvorming. Onder leiding van zangpedagoge Sarah Mareels wordt een aantal keer per jaar extra aandacht besteed aan techniek en expressie, afgestemd op de stukken die we aan het studeren zijn. Minstens één keer per jaar wordt er een studiedag georganiseerd. Er wordt van uit gegaan dat je thuis studeert. Op de website is een repetitierooster te vinden en er worden van alle stukken een oefenfiles gemaakt. Naast aandacht voor zang is ook de sociale band onderling van belang. Cantamus Alati repeteert iedere donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Vrije School. Geïnteresseerden mogen altijd drie keer vrijblijvend sfeer komen proeven. Zangers tussen de 18 en 65 jaar zijn van harte welkom. Het adres is: Abbenbroekweg 7 2597 NT Den Haag (Ingang aan de Gerrit Kasteinweg)

Wij bieden: Zang Koor

Aanbieder

Cantamus Alati, Haags concertkoor
Abbenbroekweg 7
2597 NT Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Truus Leinders
0615060956
info@cantamusalati.nl
www.cantamusalati.nl