Collegium Musicum Haganum

Muziek

Centrum, Scheveningen, Segbroek

Het Collegium Musicum Haganum (CMH) is een amateurorkest voor strijkers en clavecimbel. Het orkest staat onder professionele leiding van Paulus van Kruijssen.

Het CMH is een Vereniging gevormd door orkestleden. Het centrale doel van de vereniging is musiceren voor eigen genoegen. Het repeteren vormt daarin een wezenlijk onderdeel. De concerten zijn de hoogtepunten: het plezier van het spelen en het genoegen om het programma aan publiek ten gehore te brengen. 

Het repertoire bestaat uit barokmuziek, aangevuld met werken uit de romantische periode en met moderne composities. In onze programma’s maken we graag gebruik van solisten.

In onze concertprogramma's werken we ook graag samen met solisten. De rubriek 'Eerdere concerten' op onze website https://www.musicumhaganum.nl/content/eerdere-concerten.html geeft een goed beeld van ons repertoire. Het orkest repeteert iedere donderdag, met uitzondering van de zomer- en kerstvakatie, van 20.00 tot 22.30 uur in de aula van de Duinoordschool, Prins Mauritslaan 8a, 2582 LR Den Haag.

Wij bieden: Orkest

Agenda vrije tijd

Muziek
Herfstconcert in de Lutherse Kerk
December
Bekijk alle datums
Aanbieder

Collegium Musicum Haganum
2e Schuytstraat 155
2517 TL Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Eduard Bonjer
0621835938
eduard@bonjer.nl
www.musicumhaganum.nl