Die Hofstädter Musikanten

Muziek

Loosduinen

Egerländerblaaskapel

Die Hofstädter Musikanten is een Egerländerblaaskapel . Het (voormalige) Egerland ligt op de grens van Duitsland en Tsjechië. Egerland was ook het Heimatland van de wereldberoemde Ernst Mosch met zijn “Original Egerländer Musikanten”, bekend van radio en TV.

De kapel speelt een gevarieerd programma van volksmuziek uit Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. Tot het repertoire van Die Hofstädter Musikanten behoren de Moravische (Mährische) en de Boheemse (Böhmische) muziek en de meer bekende Beierse en de Tiroolse muziek. De kapel brengt u een aantal onverwachte muzikale verrassingen.

U kunt Die Hofstädter Musikanten bij diverse uiteenlopende gelegenheden horen spelen:

Après-ski feestjes, braderieën, concerten, concours, diners, festivals, Frühschoppen, personeelsavondjes, kortom: Overal waar een warm en goed stuk volksmuziek kan bijdragen aan de sfeer en de gezelligheid.

Die Hofstädter Musikanten komen uit Loosduinen en zijn opgericht op 1 januari 1973. Dirigent is Peter Habraken, klarinettist, componist en arrangeur. Peter is een veelzijdig talent die, door zijn enthousiaste manier van leidinggeven, de kapel inspireert tot grote muzikale prestaties. Zonder afbreuk te doen aan de kapel is het alleen al de moeite waard om de dirigent in actie te zien voor deze spectaculaire kapel.

Lees hier het interview met Die Hofstädter Musikanten

Wij bieden: Muziek Blaasmuziek Orkest

Aanbieder

Die Hofstädter Musikanten
p/a Strausslaan 26
2551 NM Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Die Hofstädter Musikanten Dolkens
0703252808
secretariaat@diehofstadtermusikanten.nl
www.diehofstadtermusikanten.nl