Holland Dance Festival

Dans

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Holland Dance is een toonaangevende internationale dansorganisatie. Het is onze missie om dans voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht leeftijd, sociale of culturele achtergrond. Dans inspireert en daarom zijn we er trots op de passie en de kracht ervan te mogen ontsluiten. Al ruim 30 jaar.

Onwijs Dansonderwijs!

Holland Dance Festival is overtuigd van de grote waarde die dans heeft voor de ontwikkeling van kinderen. Door meer dan tien jaar ervaring met dans in het onderwijs, weet Holland Dance op welke manier u dans kunt inzetten om doelstellingen van diverse onderwijsvakken te bereiken.

Een dansprogramma op maat

Holland Dance Festival werkt vanuit de See, Do, Reflect en Experience aanpak. Zien, doen, reflecteren en ervaren zijn belangrijke elementen in de samenstelling van uw dansprogramma. Samen maken we een programma op maat, van eenmalige kennismakingsworkshop tot integraal project. Uw doelstellingen, klein of groot, zijn leidend in de keuzes voor het samenstellen van dit dansprogramma.

De kracht van dans

Dans brengt kinderen letterlijk in beweging en geeft plezier. Dit is van grote waarde en wordt op deze manier binnen de onderwijspraktijk al veelvuldig ingezet. Dans kijken levert een frisse kijk op de hedendaagse danskunst en leert kinderen de non-verbale kracht van dans te ervaren. Ook biedt het ze de kans zelfbewuster te worden door kennis te maken met de dansante vertalingen van thema’s die aansluiten bij hun leefwereld. Dans verbindt en neemt sociale verschillen weg. Naast de fysiek-motorische vaardigheden draagt dans bij aan de ontwikkeling van diverse (21e eeuwse) competenties. Doelgericht of, onbewust, als mooi sub-resultaat. Denk aan sociaal-emotionele componenten, het ontwikkelen van muzikaliteit of het ontwikkelen en uiten van creativiteit.

Dansen in je vrije tijd! Natuurlijk!

Holland Dance Festival organiseert een breed scala aan educatieve activiteiten, projecten, workshops en lessen op maat. Naast onderwijs doet zij dat ook om mensen de kracht, betekenis en de diversiteit van dans te kunnen laten ervaren. Dans kan de levenskwaliteit van mensen verbeteren en daarom besteden we speciale aandacht aan specifieke doelgroepen, zoals mensen met een handicap of senioren.

Wij bieden: Dans

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
0703616142
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com