Stichting Cappella Stella Maris

Muziek

De Stichting Cappella Stella Maris stelt zich ten doel de herontdekking en beleving van de religieuze koormuziek uit renaissance en vroege barok te bevorderen, de authenticiteit en de oorspronkelijke geest van die muziek te beschermen en haar toegankelijk te maken voor een breder publiek.

In het kader daarvan fungeert onder andere het vocaal ensemble Cappella Stella Maris. Daarnaast worden er vanuit de stichting ook workshops en cursussen georganiseerd waarop geïnteresseerden hun kennis van het repertoire kunnen verdiepen en waar gewerkt wordt aan de specifieke vocale en muzikale aspecten ervan. De zangeres en specialist Mikae Natsuyama is initiator en artistiek leider van de stichting en naast haar is Rebecca Stewart al enige malen opgetreden als docent.
Door vriend te worden van de Stichting Cappella Stella Maris ondersteunt u haar doelstellingen, en stelt u het koor in staat om regelmatig uitvoeringen te verzorgen. U wordt vriend voor een jaar door een bedrag van ten minste à €25 te storten op het rekeningnummer van de penningmeester, 402 435 699 t.n.v. Stichting Cappella Stella Maris met vermelding 'vrienden CSM'.
De artistiek leider en de koorleden zijn u dankbaar voor uw steun!

Aanbieder

Stichting Cappella Stella Maris

Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Stichting Cappella Stella Maris
06 27 29 53 69
cappellastellamaris@gmail.com
www.cappellastellamaris.nl