Stichting KunstPost

Beeldende kunst, Cultureel erfgoed, Mediacultuur

Haagse Hout

KunstPost is in 2008 opgericht om kunst in en uit Haagse Hout zichtbaar te maken en een eigen plek te bieden. KunstPost kunstenaars bieden hun kennis en ervaring aan aan scholen en instellingen.

KunstPost organiseert een breed en gevarieerd aanbod aan aan scholen en instellingen met als doel om kunst op een heel laagdrempelige manier aan te bieden. Kunst is niet iets super duurs dat alleen in musea te zien is maar juist iets dat je dagelijkse leven kleur en eigenheid geeft. Om hiervan te leren genieten geven onze kunstenaars les in heel uiteenlopende technieken. Doel is om zelf te ervaren hoe leuk het is om je eigen creativiteit vorm te geven. Beelden in je hoofd om te zetten naar een product dat voor iedereen zichtbaar is.

We organiseren Open Atelierroutes voor kids met en zonder workshops zodat de kinderen kunnen ervaren wat het is om kunstenaar te zijn. Kunnen praten met kunstenaars in hun atelier en alles kunnen vragen wat ze graag willen weten. Onze kunstenaars kunnen ook in de klas komen vertellen wie ze zijn en wat ze maken maar in hun eigen atelier voel je het beter.

In samenwerking met scholen maken we ook programma's op maat, passend bij de school en waar ze mee beizg zijn op dat moment.

We hebben ook een project waarbij kinderen bij ouderen in hun buurt op bezoek gaan en samen aan het werk gaan. Meer weten? bel gerust.

Wij bieden: Beeldende kunst

Aanbieder

Stichting KunstPost
Tarwekamp 3
2592 XG Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Hubertine Langemeijer
06 44 75 88 97
info@kunstpost.nl
www.kunstpost.nl