Theater & Filmhuis Dakota

Beeldende kunst, Cultureel erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Literatuur, Mediacultuur, Muziek, Theater

Escamp

Dakota bevindt zich midden in het grootste stadsdeel van Den Haag: Escamp. Er is van alles te doen in en rondom ons theater en filmhuis. Je kan naar een theatervoorstelling, een film bezoeken of zelfs workshops en lessen volgen in onze ArtLabs. Maar doordat de wereld om ons heen verandert, proberen we steeds meer en meer samen met onze omgeving, ons theater en filmhuis vorm te geven.

Bij Dakota proberen we verschillende publieksgroepen – voor wie het niet vanzelfsprekend is om met kunst en cultuur in aanraking te komen – op een laagdrempelige manier kennis te maken in deze cultuurankers.  Door op verschillende manieren in gesprek te gaan met bepaalde sociale of culturele bevolkingsgroepen uit Escamp en goed te luisteren naar waar behoefte aan is, proberen we het publiek onderdeel te laten maken van wat zij willen zien en beleven in Dakota. 

In Theater Dakota is veel te beleven. Van cabaret tot muziek en van toneel tot literatuur, jeugdvoorstellingen en dans. Maar Theater Dakota is meer dan een theater en een filmhuis. Theater Dakota is ook de plek voor cultuureducatie in Escamp, voor jong én oud (omdat je nooit bent uitgeleerd).

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Ellen Daniels
0703600252
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl