Vokaal Totaal

Muziek

Centrum

Vokaal Totaal is een Haagse Popkorenvereniging van drie koren: Madame Jeanette, Pepperoni en De Swingende Kerstbubbels. We zingen veelal popmuziek, maar maken ook uitstapjes naar andere genres. Kom gerust eens kijken bij een repetitie.

Een Madame Jeanette is zo’n kleine, ontzettend hete Surinaamse peper. Maar in dit geval staat het voor een pittige vocal group voor 20- tot 35-jarige vrouwen. Uitstraling, lef en zingen of je leven er vanaf hangt, met plezier op het podium staan, zingen zoals we zijn: recht voor z’n raap. We zingen meerstemmig, 3 of 4 stemgroepen, afhankelijk van het liedje. Madame Jeanette zingt vooral popmuziek, maar maakt ook uitstapjes naar andere genres. Van Beyoncé, BLØF, Michael Jackson, Glee tot Joni Mitchell...

Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo’n 40 leden in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen. Wat we zingen? Frisse en vrolijke popsongs, ook Nederpop, ballads en latin, en soms een uitstapje naar andere muziekstijlen. voor zingen met passie!

De Swingende Kerstbubbels start op het eind of september tot de optredens in december, waarbij de focus uiteraard ligt op... Kerstliedjes! Het koor bestaat uit meer dan 20 enthousiaste leden, waaronder ook leden van Pepperoni.

Wij bieden: Muziek Koor

Agenda vrije tijd

Muziek
Optreden Popkoor Pepperoni
29 
September
Bekijk alle datums
Aanbieder

Vokaal Totaal
Daguerrestraat 63
2561TN Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Annemarij de Groot
0702207943
penningmeester@vokaaltotaal.nl
www.vokaaltotaal.nl