WereldDansWerkPlaats

Dans

Centrum

De plek in Den Haag waar dansers hun eigen talent kunnen ontwikkelen. WereldDansWerkPlaats is geïnitieerd door Jolanda Boejharat. Een sleutelfiguur met een jarenlange ervaring als danseres, choreograaf, docent en spreker in werelddans. Dans is universeel en heeft de kracht om mensen te verbinden, vooral daar waar woorden niet genoeg zijn. In werelddans ligt een grote waarde in het vertellen van verhalen en ontmoetingen. Den Haag telt diverse ambitieuze werelddansers die dit niet optimaal kunnen uiten en tegen een plafond stuiten. Tegelijkertijd delen ze dezelfde kansen.

Wat kun je doen?

In WereldDansWerkPlaats krijg jij als werelddansbeoefenaar en/of choreograaf de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, met elkaar en van elkaar te leren, uit te wisselen met vakgenoten over je work-in-progress en de resultaten aan een publiek te laten zien. Dat kan een bewerking zijn van wat je al eerder gemaakt hebt, een nieuwe choreografie zijn of een experimentele ontmoeting die zich ter plekke ontwikkelt. Ook als je danst in traditioneel werk waarvan de maker waarschijnlijk niet bekend is, kun je bij WereldDansWerkPlaats terecht.
Je kunt ook bij ons terecht voor productionele ondersteuning. Denk aan het schrijven van een projectplan, het maken van een lichtplan, het vinden van een kostuumontwerper of iemand die je kan helpen bij digitale exposure.

Wat bieden wij jou?

Je kunt bij ons terecht voor cheografische ondersteuning, een repetitieplek, een podium, licht, geluid en professionele begeleiding bij jouw ontwikkeling. Samen zorgen we voor avontuurlijke artistieke producties, kwaliteit en een groter publiek.
 
Meedoen aan WereldDansWerkplaats?

Wil je meedoen aan WereldDansWerkPlaats en of heb je een idee voor een dans, neem dan contact met ons op.

E-mail: info@werelddanswerkplaats.nl

Telefoon: 06-412 493 83

Locatie: Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120 Den Haag

 

Wij bieden: Werelddans Dans Theater

Aanbieder

WereldDansWerkPlaats
Hobbemastraat 120
2552 LW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Jolanda Boejharat
06 41 24 93 83
jolanda@werelddanswerkplaats.nl
werelddanswerkplaats.nl/