Hagacantare

Muziek

Centrum

Wij zijn een gemengd koor met ongeveer 60 leden, dat al sinds 1947 bestaat. Gemengd in diverse opzichten: verschillende stemsoorten (bas, tenor, alt, sopraan), uiteenlopende leeftijden (zo tussen de 40 en 70 jaar) en diverse achtergronden.

Wij repeteren iedere dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.15 uur in de Maranathakerk aan de 2de Sweelinckstraat 156 te Den Haag. Ook ons repertoire is gemengd: zowel religieuze als wereldlijke muziek, van middeleeuwen tot heden, met orgel of orkestbegeleiding. Wij maken ook regelmatig concertreizen. In het voorjaar van 2014 reisden we naar Oostenrijk en verzorgenden we uitvoeringen in Salzburg (o.a. in de Dom) en Krumau a.d. Donau; in 2016 gaven we concerten in Lille en Reims. In 2017 zongen we in Ieper bij de Last Post en vierden we ons 70-jarig jubileum met een scratch en mooie uitvoeringen. Hagacantare staat onder leiding van onze vaste dirigent Danny Nooteboom. Nieuwe leden zijn bij Hagacantare zeer welkom. Zij kunnen zich op elk moment aanmelden via een van de contactadressen of op een van de repetitieavonden: elke dinsdag om 19.45 uur in de Maranathakerk of bij de secretaris Annemiek Waterborg, Elise van Calcarstraat 30, 2522MC Den Haag of www.hagacantare.nl; hagacantare@gmail.com

Wij bieden: zangkoor, koorzang, noten lezen, stemtesten, klassieke koorzang, wereldse klassieke muziek, religieuze klassieke muziek.

Aanbieder
Hagacantare
Elise van Calcarstraat 30
2522 MC Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Annemiek Waterborg
0621900130
hagacantare@gmail.com
www.hagacantare.nl