Rabarber

Theater

Centrum

Rabarber, ervaren en springlevend

Rabarber herbergt 36 jaar aan kennis en ervaring in het begeleiden en stimuleren van de creatieve, persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen en jongeren. Op welke wijze zij ook in contact komen met Rabarber: in de vrije tijd, via school, in het theater: actief, receptief of reflectief.

Persoonlijke & talentontwikkeling

We zijn er trots op de bakermat te zijn van vele talentvolle acteurs, makers en presentatoren die nu schitteren op het witte doek of de tv. De echte waarde van Rabarber is echter gelegen in het feit dat onze school tienduizenden kinderen een tweede huis heeft geboden waarin zij zich leren uiten, hun zelfvertrouwen vergroten en in dialoog leren treden met de wereld. Hierdoor rust Rabarber jonge mensen toe op het volwaardig participeren in een moderne, pluriforme samenleving. In onze visie en aanpak is cultuureducatie en maatschappelijke participatie onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week, is er een passend programma. Van basisgroepen voor beginnende kinderen en opleidings-, musical- en productiegroepen voor tieners tot vooropleidingen voor jongeren en jongvolwassenen die van theater hun beroep willen maken en English Drama Classes (voor Engelstaligen).

Alle groepen worden geleid door bevoegde theatermakers, afgestudeerd aan een toneelschool, dansacademie of conservatorium.

Elke vakantie speelt Rabarber een leuke familievoorstelling, waar jij met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar toe kan komen en worden er bijzondere theaterworkshops gegeven.
Bij Rabarber is het altijd gezellig en maak je vrienden voor het leven

Wij bieden: opleidingen, theater, vooropleidingen, english drama classes (voor engelstaligen), familievoorstellingen, theaterworkshops, talentontwikkeling, educatie activiteiten binnen schooltijd, educatie activiteiten op scholen, schoolvoorstelling, theaterlessen, filmworkshops, theaterworkshops, jongerenvoorstellingen, theatrale performances, presentaties, montagevoorstellingen, musicals, jongerenproducties, kindervoorstellingen, theaterklas, open dagen, proef uurtjes toneel.

Aanbieder

Rabarber
Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Sascha van Veen
0703450996
sascha@rabarber.net
www.rabarber.net

Wist je dat Rabarber ook locaties verhuurd?