Het Griezelorkest

Residentie Orkest

Muziek, Theater

Groep: 5-6, 7-8

Kinderen komen ogen en oren tekort tijdens Het Griezelorkest! Zeker met het hele Residentie Orkest op het podium. Met muziek uit Brittens 'The young person’s guide to the orchestra' en een speciaal gecomponeerd werk van Ed de Boer: Het Griezelorkest. 

Het griezelt in Amare! Want het hele orkest mag er dan wel zijn, maar waar is de dirigent? Maar daar is Archibald, het manusje-van-alles dat ervoor moet zorgen dat alles voor het Residentie Orkest goed geregeld is. Als er iets fout gaat, is het zijn schuld. En vandaag is het goed mis: de dirigent is zoek! Archibald begint samen met de jongsten een griezelige en muzikale zoektocht door Amare, dat plotseling betoverd lijkt. Wc’s zijn veranderd in een immense ijsvlakte en de muziekbibliotheek in een spookachtig moeras. Het Griezelorkest is een spannende en meeslepende familievoorstelling vol mysterie. 

Dirigent: Sander Teepen

Regie: Dagmar Slagmolen

Aanbieder

Residentie Orkest
Amare, Spuiplein 150
2511DG Den Haag

Neem contact op met
Marieke Meliesie
0708800270
educatie@residentieorkest.nl
www.residentieorkest.nl

Beschikbaar

21-03-2024 tot 22-03-2024

Lesmateriaal:
Bij de voorstelling hoort lesmateriaal dat de groepsleerkracht in één of twee lesmomenten voorafgaande aan het bezoek kan doen. Vier weken voor de voorstelling ontvang je per mail een link naar dit lesmateriaal.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelrijk
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€8 p/lln
Capaciteit:
1000
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
50 minuten