Hip Hop Hooray! op school

Musicon's Rap Class Crew: Guus van der Steen & Jermaine Berkhoudt

Muziek

Groep: 5-6, 7-8

Rap is een van de vier elementen van de hiphop-cultuur, die eind jaren zeventig in de armste wijken van New York is ontstaan en waarvan de rapper, de dj, de graffiti-artiest en de breakdancer de hoofdrolspelers zijn. Vandaag ontlenen honderden miljoenen jongeren wereldwijd hun identiteit aan rap. Deze voorstelling wordt gespeeld door twee stoere rappers, Jermaine Berkhoudt en Guus van der Steen, die de kunst van het woord verstaan. Zij brengen de leukste raps en beats van toen tot nu en tussendoor worden grappige verhalen verteld over het ontstaan van hiphop en rap. De muzikale reis eindigt in onze eigen stad Den Haag.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag

Neem contact op met
Daan van der Bruggen
0703686800
programma@musicon.nl
www.cultuurshop.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 31-07-2024

Lesmateriaal:
Er is geen lesmateriaal nodig, wel een beamer met scherm. Op verzoek kan een lesopdracht op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld een schrijfopdracht. Aanvullend bieden wij workshops aan. Daarvoor wordt een meerprijs gerekend, afhankelijk van de omvang.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€1500 p/act
Capaciteit:
200
Tijdsduur:
60 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
5 x 5 x 3
Verduistering:
Gewenst
Opbouwtijd:
90 minuten
Minimum aantal leerlingen:
15