Jij en ik en alle anderen

Compagnie 21

Dans

Groep: 7-8

In ‘Jij en ik en alle anderen’ ontdekken twee mensen de wereld. De wereld die alsmaar door draait. Kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen? Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, maar ook juist overeenkomen. Soms verward, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij.

Compagnie 21-, het professionele reisgezelschap van Theaterwerkplaats Tiuri, brengt deze productie in samenwerking met Holland Dance Festival. Een voorstelling waarin de ontmoeting tussen twee dansers centraal staat en die de kracht van inclusiviteit laat zien.

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
0703616142
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com

Beschikbaar

01-11-2023 tot 22-12-2023

Lesmateriaal:
Het duet wordt gevolgd door een workshop. Na een reflectie, ontdekken de leerlingen dat elke beweging dans kan zijn. Door samen en op eigen wijze te dansen ontstaat er een ontmoeting. Met jezelf en met alle anderen om jou heen. Waardoor ‘jij en ik’ een nieuwe betekenis krijgen.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€700,00 p/act
Capaciteit:
45
Tijdsduur:
60 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
10 x 10 x 3
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
90 minuten
Minimum aantal leerlingen:
15