Kunstverkenners

Beeldende kunst

Groep: 7-8

Kunst komt in allerlei vormen en maten. Bij kunst denken mensen vaak aan schilderijen en beelden, maar bij West gaan leerlingen ontdekken dat kunst ook een video, gebouw of zelfs een idee kan zijn! In dit programma staat hedendaagse kunst centraal. We maken onze voorstellingen toegankelijk, door het vanuit de belevingswereld van de leerlingen te benaderen. Tijdens onze interactieve rondleiding gaan we samen nadenken over wat een kunstenaar met zijn of haar werk wil zeggen. Vervolgens gaan de leerlingen in de workshop zelf aan de slag. Samen proberen ze hun eigen boodschap vorm te geven in een kunstwerk. Wat wil jij met de wereld delen?

Aanbieder

West Den Haag
Lange Voorhout 102
2514 EJ Den Haag

Neem contact op met
Anne Willemsen
0634293461
educatie@westdenhaag.nl
www.westdenhaag.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 30-07-2024

Lesmateriaal:
De les bestaat uit een interactieve rondleiding en een workshop. Meer informatie over het lesprogramma vind je op http://www.westdenhaag.nl/nl/educatie of neem contact op met onze educator als je vragen hebt.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€4 p/lln
Capaciteit:
30
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Tijdsduur:
75 minuten