Poppetje van Papier

Residentie Orkest

Muziek, Theater

Groep: 1-2, 3-4

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang doorgaan. Ook met papier. In deze nieuwe voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje. Het poppetje vindt een witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen.

Drie poppenspelers vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Een ensemble uit het Residentie Orkest begeleiden het papier met speciaal door Thomas Beijer gecomponeerde noten.  Na het zien en horen van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. 

Spel: Aniek Stokkers, Dennis de Groot, Christiaan Koetsier

Regie: Mark Haayema

Muziek: Thomas Beijer

Aanbieder

Residentie Orkest
Amare, Spuiplein 150
2511DG Den Haag

Neem contact op met
Marieke Meliesie
0708800270
educatie@residentieorkest.nl
www.residentieorkest.nl

Beschikbaar

08-02-2024 tot 09-02-2024

Lesmateriaal:
Bij de voorstelling hoort lesmateriaal dat de groepsleerkracht in één of twee lesmomenten voorafgaande aan het bezoek kan doen. Vier weken voor de voorstelling ontvang je per mail een link naar dit lesmateriaal.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€8 p/lln
Capaciteit:
100
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
45 minuten